Metsel- en Klussenbedrijf
G.J. Doornewaard

  • Snelle en flexibele service
  • De beste in Wezep e.o

Nieuwbouw

Bouwplannen brengen een goede voorbereiding met zich mee. Een bakstenen gevel vraagt weinig onderhoud. Dit is dan ook de eerste keus bij nieuwbouw. Bovendien heeft dit een mooie uitstraling. Metsel- en klussenbedrijf G J Doornewaard is dé specialist op het gebied van nieuwbouw metselwerk.

Bij metselwerk draait het om de techniek. Bakstenen worden in een bepaald verband gelegd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van specie of mortel. Dit verbindt de bakstenen met elkaar. Metselen is veel meer dan het opeen stapelen van stenen. De metselspecie moet de ruimte tussen de stenen volledig dichtmaken. Muren worden loodrecht en vakkundig gemetseld. Dit geldt zowel voor gevels, tuinmuurtjes, garages of stenen trappen.

Het voegwerk vormt de afwerking. Dit is de naad tussen de bakstenen. Voegen hebben een belangrijke functie. Niet alleen zorgen ze voor de perfecte afwerking en uitstraling, ook zorgt dit voor de afwatering. Hierdoor krijgt vocht in muren minder kans. Bovendien zorgt goed voegwerk voor een hogere weerstand tegen invloeden van buitenaf. U heeft de keuze uit verschillende soorten voegen. Metsel- en klussenbedrijf G J Doornewaard past verschillende soorten voegen toe waaronder de knipvoeg, snijvoeg, platvol-voeg, verdiepte voeg en/of pointerwerk. Weet u niet welke voeg u moet laten zetten, dan ontvangt u uitgebreid advies.

Zie hieronder een korte impressie van onze werkzaamheden. Tevens kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stel hier uw vraag of laat een bericht achter

Adres

Metsel- en Klussenbedrijf G.J. Doornewaard

Stationsweg 35
8091 AA WEZEP

Telefoon

06 18 04 68 68

E-mail

info@metselbedrijfwezep.nl